Narlı Et Kavurma
- PINARBAŞI KAVURMA
- 21 Tem 2022
- 1 dakikada okunur

Bereketin sembolü olan, içerdiği bol vitaminle kışın vazgeçilmez mucize kırmızı meyve narı birde Pınarbaşı Kavurma ile birlikte denemeye ne dersiniz?
Malzemeler; 500 gr. Pınarbaşı Kavurma 2 adet nar 4 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı tereyağı Karabiber Tuz Yapılışı;
• Narları soyup tanelerini ayıklayın.
• Tencereye tereyağıyla birlikte zar şeklinde doğradığınız soğanları da ekleyin .
• Soğanlar öldükten sonra Pınarbaşı Kavurma'yı ekleyin
• Kavurma da eridikten sonra karabiber ve tuz ekleyin.
• Çok kısık ateşte 15 dakika kavurun.
• Üzerine unu tuz serper gibi serpiştirip kavurmaya devam edin.
• Narı ekleyip 2 dakika daha kavurup sıcak servis yapın. Afiyet olsun :)
Comments